Saturday, October 19, 2013

Semuanya Baru Katanya....


Assalamualaikum semua..

selamat hari ahad.. selamat hujung minggu.. alhamdulillah..ini merupakan pOst pertama saya untuk blOg ini..actually dulu saya menggunakan nickname cci..

tapi .. akhirnya saya telah menukar segalanya kepada chentahatyNZ... iaitu gabungan pangkal nama saya dan suami iaitu NZ... dan di mana di blOg baru ini juga saya akan menceritakan tentang kehidupan saya.. asam garam kehidupan saya.. bermula sejak perkahwinan saya..

sO .. saya harap sudi2 lah kamu semua membaca dan memberi sOkongan terhadap blOg baru saya ni ye.. dan untuk makluman juga.. facebook pun saya telah tukar kepada yang baru..

kalau boleh semuanya baru.. semua gambar.. semua pOst lama saya yang entah apa-apa telah saya "delete".. dan saya sangat puas hati...

dan sekarang ni adalah fasa baru dalam kehidupan saya.. saya harap dapat menjadi manusia yang lebih baik pada masa akan datang..insyaAllah..

dan saya akan cuba menjadi ummi yang baik pada anak-anak saya nanti.. insyaAllah.. lupakan semua yang lalu dan mulakan pada yang baru..

sekian sahaja pOst untuk kali ini.. insyaAllah selepas ini akan saya kOngsikan lagi ye..

salam sayang..

ummiabiNZ

4 SWEET COMMENT :):

Khai♥Rin : anies said...

Teruskn berblog naz!

Ecah Ecot said...

tu la, nama blog pon dah lain...berubah ke arah kebaikan itu yang paling dituntut Allah kan...chayok2 naz! (^_^)

aniswany lazim said...

may Allah bless your family dear..

Muna rahimah said...

Amin Amin Ya Rabbalalamin. Moga akak sekeluarga dirahmati dan dilindung dibawah lindungan rahmatNYA.

Moga jadi ummi yang terbaik.

Missyou kak :)