Monday, October 27, 2014

First Outing With My BabyNZ ^_~ (Part 2)

Assalamualaikum semua.. selamat malam.. sejuk malam ni.. hujan.. yela cuaca sekarang pun asyik hujan je kan.. boleh dikatakan hari2 hujan.. sampai kat meru ni banjir la.. air naik.. huhu.. ingat nak hapdate blog hari2 tapi dek kerana kekangan masa dan keadaan yang tidak sesuai makanya.. bila keadaan tertentu jela daku hapdate blog ye..

Memandangkan semalam dekat rumah blackout.. disebabkan hujan lebat dan kilat sabung menyabung tiang elektrik pun tumbang.. dan menyebabkan beberapa rumah yang berdekatan mengalami blackout.. jadi semalam tak dapek la nak hapdate blog.. huhu ni anak tengah tido ni.. taip laju2 la... ehee..  :)

Ok ni sambungan dari entry yang lepas berkenaan bawak babyNZ keluar jalan2 atau lebih kepada mencari barang aqiqah la kan.. sO kali pertama keluar tu just bawak adik n emak.... kali kedua keluar ni baru lah keluar dengan cik hubby kite.. ngan mak dan adik2.. pergi ke KL pulak semata-mata nak carik baju melayu dak kecik ni dan jubah untuk mak.. pakai masa hari aqiqah tu nanti.. gigih kO.. smpi ke kL carik hahaha

takde apa yang menarik pun tapi hari tu adalah hari yang wOrse sekali !! siyezz... dalam hati cakap xnk da bawak babyNZ keluar lagi masa die kecik tu.. nanges je taw tak... nasib baik lah ada mak yang boleh handle lagi.. cuz babyNZ ni die telinga die agak tajam la.. die tak bole tido dalam suasana yang bising2.. kalau baby lain tu ada jugak bising2 pun tido gak kan.. tapi tak babyNZ.. ehee.. sampai sekarang die cenggitu taw.. haha.. ok la xde ape nak cerita sangat.. meh layan gambar naa...

hai saya babyNZ.. sy suke hisap puting sampai sekarang :p

try to matching all blue ahaaa.. :P

the best pic ever !!!
inilah kali pertama ambil gambar bertiga.. dan rasanya gambar yang tercantik gak la.. ehee... cuz sekarang ni nak ambek gambar bertiga.. malu... sebab badan pn da macam badak sumbu.. muahaha.. bukan daku je laki daku pun same... due2 dah macam tong drum.. hahaha... bile lah kami nak kuruih balek ni... dalam mimpi je la kot.. huhu...


p/s : pasni next entry akan up pasal majlis aqiqah babyNZ saya ok.. nak taw.. stay tuned ok.. huhu.. till then takecare guys.. tanx for drop here.. :)

p/s 1 : berharap bila rajin hapdate blog ni nuffnang datang menyinggah bawak beberapa BE muahaha.. in shaa Allah mana taw kan.. aamiin... 

1 SWEET COMMENT :):

Bunda a.k.a KN said...

AsSalam....salam ukhuwah dari bunda...terima kasih sudi ke Teratak Bunda yang tak seberapa tu....

Owh! kalian orang baru ye...baru kawen...baru beranak sorang...cantik dan hensem...baby comel...

Rasanya kalian sebaya dengan anak2 bunda jer....Jumpa lagi...